Laminaat ondervloer leggen

Bij Goedkope-laminaat.com hebben wij niet alleen het beste laminaat ondervloer, al onze medewerkers kunnen u ook uitstekende adviezen geven over het leggen ervan. Laminaat ondervloer leggen is heel erg eenvoudig en daarvoor zijn weinig hulpmiddelen nodig:

  • Een goed stanleymes
  • Een stift
  • Een houten meetlat

Laminaat ondervloer is soepel en makkelijk te bewerken. Een paar millimeter ernaast zitten is, in tegenstelling tot laminaat, geen ramp. Maar het beste is natuurlijk als u de laminaat ondervloer nauwkeurig en goed legt.

Hoe legt u een laminaat ondervloer?

Laminaat kopen de meeste mensen met een flink overschot omdat vaak delen fout gezaagd worden. De afgezaagde delen van planken die voor hoeken of schuine muren overblijven, zijn meestal onbruikbaar. Met een laminaat ondervloer zijn fouten eenvoudig te herstellen en worden ook minder snel gemaakt. Erg veel overschot heeft u bij een laminaat ondervloer niet nodig. Maar natuurlijk is teveel altijd beter dan te weinig. Laminaat ondervloer koop je in rollen. Leg alles in één keer uit over de vloer zodat de hele vloer belegd is. Schuine muren of hoeken maken niets uit. Alles wat teveel is, kruipt tegen de muur omhoog. Leg een plank of meetlat strak tegen de muur aan zodat er een vouw in uw laminaat ondervloer komt. Snij alles vanaf de vouw eraf en uw vloer past perfect.

Laminaat ondervloer verlijmen

Veel mensen kiezen ervoor om hun vloer te verlijmen aan de laminaat ondervloer. Hiervoor is speciale lijm nodig, afhankelijk van het materiaal van de vloer. Vraag aan onze medewerkers welke lijm voor uw laminaat ondervloer of vloer het beste is. Veel mensen kiezen er voor om de plank te lijmen en die op het laminaat ondervloer te leggen. Het is makkelijker om de plank te lijmen dan lijm op de ondervloer uit te smeren. Zo weet u zeker dat de lijm op de goede plek zit. Voor meer vragen over ons laminaat ondervloer, kom gerust even langs naar onze outlet in Roosendaal of bel met onze klantenservice.

Aanbiedingen

laminaat55

Laminaat vanaf €2,98

Topvoordeel goedkope laminaat. Kom snel naar onze outlet
Bekijk aanbieding
laminaat66

Kliklaminaat aanbieding, beperkte voorraad

Kom snel langs in Roosendaal in onze outlet voor dit prachtige laminaat
Bekijk aanbieding