over ons2

Vakmensen of zelf leggen

De afgelopen jaren worden steeds meer laminaat vloeren gelegd. De vele voordelen spelen hierbij een rol. Een laminaatvloer is goed zelf te leggen. Maar toch kan het voorkomen dat u door tijdgebrek, het overzicht wil bewaren in een gehele verbouwing, de leeftijd of andere redenen er verstandiger aan doet het te laten leggen door onze professionals.  We vinden het gewoon leuk werk en maken er vaak een bijzonder (kunst)werk van.

Er is uiteraard niks mis mee als u het toch zelf wil doen. We raden het u zelfs aan, het is immers goed te doen als u de tijd neemt. Kijk daarom voor tips en legwijze naar de juiste pagina’s waarnaar we hieronder verwijzen.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat de ondergrond gegarandeerd vlak is. Gebruik daarvoor een goede ondervloer. Voor grotere oneffenheden die niet door onze ondervloeren kunnen worden opgelost, kunt u het best egaliseren met cementachtige producten of dikkere plaatmaterialen.

Hou rekening met damp/vochtwering. Zorg dat je alles van te voren in huis hebt gehaald zodat je ongestoord door kunt met je klus. Zorg voor een schone ondergrond en houd de ruimte opgeruimd. Neem de tijd en zorg voor een goede basis. Oh ja en muziek zorgt er vaak voor dat je hoofd naar andere dingen verdwaalt.

Een houten vloer koop je voor het leven

Zorg er ook voor dat je legwerk ook een levenlang mee kan.

Aanbiedingen

laminaat55

Laminaat vanaf €2,98

Topvoordeel goedkope laminaat. Kom snel naar onze outlet
Bekijk aanbieding
laminaat66

Kliklaminaat aanbieding, beperkte voorraad

Kom snel langs in Roosendaal in onze outlet voor dit prachtige laminaat
Bekijk aanbieding